Розпочато черговий етап декларування доходів за 2020 рік



Розпочато черговий етап декларування доходів за 2020 рік
Цього року щорічна кампанія декларування триватиме до 31 березня 2021 року.
Відділ з питань запобігання та виявлення корупції Державної установи «Центр пробації» інформує, що, відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 р. № 700-VII, з 01 січня 2021 року до 31 березня 2021 року суб’єкти декларування повинні подати щорічну декларацію про доходи та витрати, кошти та інші майнові права, набуті протягом 2020 року.
💻 Враховуючи набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, повідомлення про суттєві зміни у майновому стані можна подати в електронному вигляді в Реєстрі декларацій.
☝️ Ознайомитися з роз’ясненнями щодо заповнення декларацій можна у базі знань за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/. Працює зручний пошук за ключовим словом.
Нагадуємо, що на відомчому сайті «Пробація України» у розділі «ДУ «Центр пробації»/ «Персоналу пробації» створено вкладку «До уваги суб’єктів декларування», де Ви можете знайти актуальну інформацію та корисні поради щодо заповнення декларації.
📞 У разі виникнення питань про окремі аспекти декларування чи заповнення декларацій, суб’єкти декларування для отримання консультації можуть звернутися до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Центру пробації за телефоном 044-207-03-88 (Почтар Руслан Анатолійович, Бабкін Олексій Аркадійович).