Підрозділи пробації Хмельниччини вдосконалюють практику роботи із Реєстром засуджених та осіб, узятих під варту



Підрозділи пробації Хмельниччини вдосконалюють практику роботи із Реєстром засуджених та осіб, узятих під варту

25–26 березня з робочим візитом Хмельниччину відвідали заступниця директора Державної установи «Центр пробації»

Тетяна Кічата

та заступник начальника відділу інформаційних технологій в пробації Світлана Ратушна.

Головною метою зустрічі із працівниками підрозділів філії Центру пробації у Хмельницькій області була перевірка організації роботи із Реєстром засуджених та осіб, узятих під варту, та вдосконалення практики роботи із даним програмним забезпеченням.
Щодо перспектив навчання реєстраторів у 2021 році Тетяна Кічата поспілкувалася із директоркою Хмельницької регіональної філії державного підприємства «Національні інформаційні системи» Тетяною Уршалович.
Під час онлайн-зустрічі із реєстраторами підрозділів пробації області Світлана Ратушна відповіла на питання, які доволі часто виникають під час роботи з Реєстром, обговорили нові алгоритми дій з метою недопущення помилок у ході дослідної експлуатації Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту.
Під час візиту до підрозділів пробації області Тетяна Кічата наголосила на обов’язковому дотриманні реєстраторами кібербезпеки у своїй повсякденній роботі, адже робота з Реєстром передбачає забезпечення захищеності, конфіденційності та цілісності даних.