Підвищення професійної компетентності персоналу уповноважених органів з питань пробації



Підвищення професійної компетентності персоналу уповноважених органів з питань пробації
У рамках підвищення професійної компетентності персоналу уповноважених органів з питань пробації 17 грудня 2020 року начальником відділу пенітенціарної пробації Андрієм Мовчаном та начальником сектору по взаємодії з громадськістю та волонтерами пробації Юлією Ждановою Державної установи «Центр пробації» проведено вебінар, участь у якому взяли понад 60 працівників філій Державної установи «Центр пробації» у всіх областях України.
Під час онлайн спілкування працівники Центру пробації відповідали на питання колег з регіонів щодо запровадження на практиці пенітенціарної пробації, організації та оцінки ефективності діяльності волонтерів пробації. Окрему увагу було приділено такій темі як мотивація громадян до волонтерської діяльності, пов`язаної з пробацією.
За підсумками проведеного вебінару було вирішено, що такі онлайн зустрічі є корисними та сприяють підвищенню ефективності роботи за різними напрямами роботи органів пробації, а також досягнуто домовленостей про проведення подібних зустрічей у наступному році на регулярній основі (щомісячно), з урахуванням пропозицій працівників уповноважених органів з питань пробації.