Вдягни вишиванку і скажи, що ти – частина кількатисячного колективу Пробації



Вдягни вишиванку і скажи, що ти – частина кількатисячного колективу Пробації

 

Цьогоріч заходи з нагоди Дня вишиванки обмежені загальнодержавним карантином та здебільшого проводяться з використанням онлайн-платформ💻📱.
Центр пробації також пропонує всім співробітникам органів пробації долучитися до загального онлайн-флешмобу та фотоконкурсу «#вишиванка_2020_команда_пробація».

📌 Умови конкурсу:

✅ зробіть фото у вишиванці (або оберіть улюблену світлину зі свого фотоархіву); це може бути навіть дитяче або сімейне фото, головне – аби було оригінальним і спонукало друзів та знайомих до голосування саме за Вас;

✅ 21 травня розмістіть фото у вишиванці на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук;

✅ обов’язково зазначте хештег – #вишиванка_2020_команда_пробація !!!

Вже 22 травня 2020 року на сторінці Пробація України Probation in Ukraine ми розмістимо усі фото, виставлені з дотриманням усіх вище зазначених умов, та оголосимо про початок фотоконкурсу.

📌 Фотоконкурс «#вишиванка_2020_команда_пробація» триватиме до 22 червня поточного року.

❗️Переможця буде визначено за кількістю уподобань (лайків) під фото саме на сторінці Пробація України Probation in Ukraine.

📨 🎁А 26 червня ми дізнаємося ім’я переможця, який і отримає оригінальний подарунок від директора Державної установи «Центр пробації».

Все дуже легко. Пробація – це команда професіоналів! А той, хто вміє добре працювати, може і гарно відпочивати😉 Одягайте свої улюблені вишиванки, сворюйте позитивний настрій і діліться своїми фото із друзями та колегами!