Програми навчання для суддів у діджитал-форматі на стадії завершення



Програми навчання для суддів у діджитал-форматі на стадії завершення

30 вересня 2019 року відбулась чергова робоча зустріч представників Центру пробації та Національної школи суддів, присвячена обговоренню наповнення курсів дистанційного навчання для суддів щодо основних аспектів взаємодії із уповноваженими органами з питань пробації.

Від Центру пробації участь у заході взяли: перший заступник директора державної установи Ірина Яковець, заступники Олена Суботенко та Viktor Vasyuk, а також начальник відділу досудової пробації Ирина Карандюк. До обговорення визначених питань долучилися проректор Національної школи суддів Наталія Шукліна, викладачі, викладачі-координатори та наукові співробітники цього інституту, а також судді-практики.

Нагадаємо, попередньо за результатами обговорень серед науковців та практиків було визначено і затверджено 8 найбільш актуальних та нагальних тем, в межах яких викладено ключові позиції та практичні аспекти співпраці за кожним із основних законодавчо передбачених напрямів діяльності органів пробації.

Під час зустрічі учасниками було обговорено та узгоджено змістовне наповнення кожної з них. Наступним кроком у напрямі роботи над програмою навчання визначено її адаптація в онлайн-формат. Орієнтовно, тестування її функціонування заплановано на 20 листопада 2019 року.

Національна школа суддів України