Час для милосердя і добра: пробаціонери привітали вихованців родини Дейкунів



Час для милосердя і добра: пробаціонери привітали вихованців родини Дейкунів
Напередодні новорічно-різдвяних свят колектив апарату Державної установи «Центр пробації» вкотре згуртувався та підготував подарунки для тих, хто залишився без піклування рідних батьків – дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
У родині Дейкунів, над якою Центр пробації взяв шефство, наразі виховується 11 неповнолітніх хлопчиків і дівчаток.
Від колективу Центру пробації відали дитячий будинок сімейного типу родини Дейкунів, що живе у Броварському районі на Київщині, заступник директора Державної установи «Центр пробації» Віктор Васюк, начальник відділу взаємодії із громадськістю, волонтерами пробації та засобами масової інформації та провідний фахівець цього відділу Марина Митник.
Цього разу разом із пробаціонерами до родини завітали керівник проєкту з надання правової допомоги особам без громадянства БФ «Право на захист» Софія Кордонець (Sonya Kordonets) та кондитер Олександр Фіщук.
Спілкування з родиною, як завжди, пройшло в дружній атмосфері. Діти радо розповідали про свої успіхи та сімейні правила й традиції, які пізнали у родині Валентини та Вячеслава Дейкунів. Олександр провів для дітлахів майстер-клас із випічки печива. А пенітенціарії подарували побутову техніку, солодощі та фрукти.
Дякуємо батькам-вихователям за добро і любов, якими зігрівають сиріт! Софії та Олександру – за небайдужість та підтримку! Колегам – за людяність і можливості для дітей розвиватися та мати найнеобхідніші речі для життя!
и ещё 19
3 789
Охват (люди)
430
Взаимодействия
Продвигать публикацию
Вы и ещё 153
Комментарии: 1
Поделились: 2
Нравится

 

Комментировать
Поделиться