Сьогодні сьомий рік поспіль в Україні на державному рівні відзначається День захисників та захисниць України



Сьогодні сьомий рік поспіль в Україні на державному рівні відзначається День захисників та захисниць України
Сьогодні сьомий рік поспіль в Україні на державному рівні відзначається День захисників та захисниць України – свято, що увібрало в себе багаті й славні козацькі традиції, уособлює мужність та героїзм оборонців і визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Також у цей день українці віддають шану Українському козацтву та звертаються з вірою й найпотаємнішими проханнями до Покрови Пресвятої Богородиці – захисниці усіх віруючих від негараздів, хвороб та ворогів.
Колектив Центру пробації вітає усіх із цим потрійним святом! Бережімо славну історію нашого народу! Будьмо вдячними живим і полеглим героям, які в різні часи та нині боронять наш мир і спокій, цілісність та незалежність нашої держави! Хай Пресвята Богородиця захищає від усіх негараздів, дарує всеперемагаючу любов та справжню радість!
Бажаємо всім родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії та миру! А захисникам бажаємо витримки, мудрості, перемоги і щоб зброю доводилось брати в руки якомога рідше!