Триває робота щодо налаштування та наповнення Реєстру засуджених та осіб, узятих під варту



Триває робота щодо налаштування та наповнення Реєстру засуджених та осіб, узятих під варту
З метою усунення недоліків, виявлених під час практичної роботи з Єдиним реєстром засуджених та осіб, узятих під варту, Міністерством юстиції України та підпорядкованими структурними підрозділами, у тому числі й Державною установою «Центр пробації», вживається низка заходів щодо покращення дослідного використання Реєстру.
Зокрема, 07 квітня поточного року в рамках робочої зустрічі представників Центру пробації та проєктного офісу Міністерства юстиції України (проєкту SURGE) було обговорено можливість модернізації окремих підсистем Реєстру.
Від Центру пробації участь у заході взяли заступник директора державної установи Тетяна Кічата та заступник начальника відділу інформаційних технологій в пробації Світлана Ратушна. Позицію SURGE представив експерт проєкту Євген Машина.
У рамках зустрічі було обговорено проблемні питання, що виникають під час наповнення Реєстру, а також пропозиції щодо вдосконалення наповнення окремих підсистем цієї бази даних. В результаті досягнуто домовленості щодо шляхів їх вирішення та подальших заходів співробітництва.
Подібні зустрічі за участі представників Міністерства юстиції України проводяться постійно та сприяють підвищенню ефективності функціонування Реєстру засуджених та осіб, узятих під варту.