З 24 по 31 серпня в Одеській області проходить важливий захід – ХIX Всеукраїнська конференція Асоціації Християнських Центрів Реабілітації



З 24 по 31 серпня в Одеській області проходить важливий захід – ХIX  Всеукраїнська конференція Асоціації Християнських Центрів Реабілітації
У 2017 році розпочалася співпраця Державної установи «Центр пробації» та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація Християнських Центрів Реабілітації» з офіційного підписання меморандуму про співпрацю.
Але вже багато років АХЦР допомагає нашим співгромадянам, які перебувають у конфлікті із законом, подолати залежності та стати повноцінним членом суспільства.
Сьогодні у багатьох областях України члени АХЦР підтримують клієнтів пробації на шляху відмови від наркотиків та алкоголю, допомагають знайти роботу, налагодити стосунки з рідними, отримати необхідне лікування і соціальну допомогу.
З 24 по 31 серпня в Одеській області проходив важливий захід – ХIX Всеукраїнська конференція Асоціації Християнських Центрів Реабілітації, на яку запрошено у якості почесної гості першого заступника Центру пробації Ірину Яковець.
Пані Ірина подякувала членам АХЦР за підтримку діяльності органів пробації та озвучила сподівання і пропозиції щодо спільної подальшої роботи за напрямом соціальної адаптації та надання різнобічної підтримки суб’єктам пробації, що матиме у результаті зменшення злочинності на вилицях нашої країни.