Шлях Подолання висловлює подяку Центру пробації 🙏🙏🙏



Шлях Подолання висловлює подяку Центру пробації 🙏🙏🙏

Робити добро – це не професійний обов’язок, а поклик душі. Просто пробація об’єднала людей, професіоналів своєї справи, які небайдужі до інших, не бояться викликів і вміють співпрацювати з громадськістю для вирішення будь-яких проблем.

Перший заступник директора Державної установи «Центр пробації» Ірина Яковець, як ніхто, знає про силу спільних зусиль і вміло комунікує з багатьма громадськими організаціями. Минулий робочий тиждень вона підсумувала візитом до Всеукраїнського благодійного фонду «Шлях Подолання».

В цілому, зазначена організація надає допомогу особам, які звільняються з місць позбавлення волі, нарко- та алкозалежним, а також дає прихисток людям без постійного місця проживання. Є серед таких осіб і клієнти пробації.

Ірина Яковець завітала до Центру, створеного ГО «Шлях Подолання» для обговорення планів щодо подальшої співпраці та привезла солодощі для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах і кому допомагає ця громадська організація.

На знак вдячності за увагу, співпрацю та допомогу у забезпеченні життєдіяльності й розвитку організації першому заступнику директора Центру пробації та всьому колективу пробації вручили Подяку.

Іноді слова подяки є стимулом для ще більших успіхів, кращої роботи та нових успішних історій тих, задля кого працюємо спільними зусиллями.